marți, 12 mai 2015

Carte din fetru cu activitati pt copii

Carte textila cu activitati pt copii


Carticica din fetru este interactiva si educativa,menita sa-i tina ocupati pe copii minute in sir. Este recomandata incepand cu varsta de un an jumate, dar la aceasta varsta copilul trebuie obligatoriu supravegheat de parinte, deoarece carticica contine piese mici care pot fi inghitite.
Carticica se confectioneaza la comanda cu cate pagini doriti, se pot alege pagini cu activitati din acest album sau se pot confectiona alte pagini cu activitati in functie de preferintele dvs sau ale copilului. Copertile sunt considerate pagini, coperta din fata se personalizeaza cu numele copilului iar cea din spate este goala.( daca se doreste si aceasta editata presupune cost suplimentar)
Dimensiune: 25/20cm
Timp de confectionare si livrare: in mod normal o saptamana dar depinde de comenzile aflate in executie.
Avand in vedere ca sunt foarte cautate aceste carticele, va recomand in cazul in care stiti ca doriti o astfel de carticica pt o data stabilita sa dati din timp comanda.
Nu se percepe avans, se plateste ramburs la ridicarea coletului sau in cont inainte de a trimite carticica, dar doar dupa cofectionarea acesteia. Transportul se face cu Posta Romana sau prin curierat rapid, acesta platindu-se de catre dvs.
Pentru alte informatii, detalii, comenzi va rog sa-mi trimiteti un mesaj privat.